Els nostres productes

Seccions

Alimentació

Entre els nostres més de 3000 articles, tenim referències amb el segell Coaliment que garanteixen l’equilibri perfecte entre qualitat i preu, i que han estat exclusivament pensades per resoldre les necessitats dels nostres clients.

Begudes

Coaliment disposa d’una àmplia secció de begudes: refrescos, aigües, cerveses, licors, vins i escumosos que s’actualitzen permanentment per oferir els consumidors solucions que adaptin els assortiments a les noves tendències del mercat.

Higiene i perfumeria

Des de les grans marques de fabricant fins un amplíssim assortiment de marques pròpies. Des dels formats més específics per al canal HORECA fins els formats més domèstics. Busquis allò que busquis, a Coaliment trobaràs la solució al millor preu.

Productes frescos

Des de carns, peixos o fruites fins formatges, lactis i congelats. Coaliment us ofereix cada dia un ampli catàleg de productes frescos seleccionats amb especial atenció a les necessitats dels consumidors.

Drogueria i neteja

Coaliment ofereix una àmplia gamma d’opcions per a la neteja professional: des de productes específics per desinfectar amb les màximes garanties de qualitat fins netejadors per a tot tipus de superfícies.

Animals de companyia

El teu animal de companyia també es mereix un extra de qualitat. A Coaliment, pots trobar tots els productes necessaris per cuidar-lo i alimentar-lo: busca el que millor s’ajusti a les seves necessitats.

Bio/Eco

A Coaliment, apostem per la compra saludable i, per això, pots trobar una àmplia gamma de productes bio i eco. Busca el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Infantil

Els petits i les petites de la casa també es mereixen la nostra atenció. A Coaliment, comptem amb un ampli assortiment per a tot tipus de necessitats.

Novetats

Les últimes novetats a Coaliment

Beguda de civada
COALIMENT

1L

Desinfectant bactericida COALIMENT

Pistola de 750ml

Musclos en escabetx COALIMENT

OL-120 14-18

La nostra marca

Catàleg de productes. Marca pròpia.

Més de mil referències en marca pròpia per satisfer les necessitats i els gustos de tots els nostres clients.

Sempre estem atents als canvis en tendències i novetats, de manera que podem oferir entre el nostre assortiment les darreres propostes i els productes més innovadors del mercat.

Coneix la nostra deliciosa gamma de productes!